jueves, 3 de marzo de 2016

PA D'OLIVES

Pa D'olives
INGREDIENTES

0.5kg Farina Blanca
500g Farina Pedra
40g Olives
250g Llevat mare
20g Sal
20g Oli de Oliva
25g Romaní
20g Llevat
700g Aigua

PROCEDIMENT

Barreguem el llevat diluit amb aigua freda.En un bol hi posem tots els ingredients secs i anem afegint l'aigua el llevat. Desorés hi afegim l'oli i quan estigui tot integrat ho deixem reposar. Al cap de 10 minuts ho tornem a barrejar una mica amb una espàtula de forner. Tornem a reposar 10 minuts. Ho tornem a fer tercera vegada,cada cop costa menys i la massa està més lligada i elàstica.

Després hi afegim les olives negres tallades i les ingrem bé.Tapem el bol amb un film i a la nevera tota la nit. Al mati ho treiem i ho deixem atemperar i no posem al cap de 30 minuts sobre l'encimera i desgasifiquem la massa, fent uns plecs. Ho tornem a posar ja en un bol tornem a tapar amb un trap fins que dobli el volum.

El forn ja el tenim ben calent a 200ºC amb una olla amb aigua al fons perque faci vapor.
Quan esta calent agafem amb compta lamassa i la posem sobre la safata ben calent. Al cap d'uns 30 minuts ja estacuit, quan estigui dauradet i soni buit al tocar-lo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario